Wij zoeken een freelance content promotor

Industries: Marketing

Wij zoeken een freelance content promotie specialist die ons kan helpen met de distributie van van onze content op Nederlandstalige platformen. We maken content in de vorm van artikelen, ebooks en video’s. We gebruiken momenteel onze social media kanalen (40K volgers) onze twee wekelijkse nieuwsbrief (40K lezers) om de content te verspreiden. Maar dat moet veel sneller kunnen.

Wij zien kansen door meer gebruik te maken van (andere) social media, maar ook door middel van externe en invloedrijke blogs, blog commentaar, forum discussies en youtube. Omdat wij ons richten op sectoren is het van belang om sector gericht te werk te gaan. Je zult samenwerken met een team dat de Engelstalige content distribueert. We zijn benieuwd naar aantoonbare ervaring en plannen die je hebt.

Stuur je reactie naar martine.bunnik@vanhooijdonk.com

Industries: Marketing
We’re in the midst of a technological revolution and the trends, technologies, and innovations to look out for in 2022 are all game-changers. They bring comp…

Free trendservice

Receive the latest insights, research material, e-books, white papers and articles from our research team every month, for free!