Onroerend goed
december 8, 2022

Trends die de Toekomst van Onroerend Goed Vormgeven

Verschillende trends en technologieën verstoren de vastgoedsector en zullen de manier waarop we in de toekomst vastgoed kopen en verkopen volledig veranderen. Digitale platforms stroomlijnen saaie, repetitieve processen en besparen makelaars tijd en geld. En dankzij kunstmatige intelligentie kunnen makelaars meer leads omzetten in verkopen dan ooit tevoren. Online vastgoedplatforms hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en een droomhuis vinden kan nu met nog maar één muisklik. Futuristische technologieën als virtual reality (VR) en augmented reality (AR) maken het voor potentiële kopers mogelijk om een woning te zien zonder er daadwerkelijk naartoe te gaan. Blockchain helpt hen om op een veilige en transparante manier voor hun nieuwe woning te betalen. De vastgoedsector maakt ook in toenemende mate gebruik van dronetechnologie. Met drones kun je topkwaliteit luchtfoto's en video’s maken om je aanbod beter te marketen waardoor je je klantenbestand en verkoopcijfers een boost kunt geven. Dankzij ontwikkelingen als het Internet of Things (IoT) kunnen eigenaren van onroerend goed hun huurders, energieverbruik en veiligheid eenvoudig en efficiënt beheren, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen. Om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en de toekomst van deze sector kun je een kijkje nemen op onze blog.

Gratis trendservice

Ontvang elke maand gratis de laatste inzichten, onderzoeksmateriaal, e-books, white papers en artikelen van ons onderzoeksteam!

Gratis road to recovery E-books voor 13 sectoren

Wij nemen de weg naar herstel en succes uiterst serieus. Daarom hebben we onderzoek gedaan naar 13 sectoren en de uitdagingen en mogelijkheden uitgewerkt in inspirerende Ebooks.